Samarbeta med GolfpåTV.se

Samarbeta med Golfpåtv.se

På Golfpåtv.se är vi alltid öppna för att etablera nya och spännande samarbeten som gynnar våra användare och våra partners. Om du representerar ett företag, en organisation eller har en produkt som du tror skulle passa vår plattform, tveka inte att kontakta oss.

Typer av samarbeten

Vi strävar efter att bygga starka och ömsesidigt fördelaktiga relationer med våra partners. Här är några sätt vi kan samarbeta på:

  • Affiliateprogram: Vi arbetar med olika affiliateprogram som hjälper oss att finansiera vår verksamhet. Genom att använda våra affiliatelänkar kan våra besökare få tillgång till exklusiva erbjudanden, samtidigt som vi får en provision för varje kvalificerat köp. Detta kostar inte våra användare något extra.
  • Sponsring: Vi erbjuder olika sponsringsmöjligheter för företag som vill nå vår engagerade målgrupp. Detta kan inkludera sponsrade artiklar, produktrecensioner eller annan marknadsföring.
  • Innehållssamarbeten: Vi är alltid intresserade av att skapa högkvalitativt innehåll tillsammans med våra partners. Detta kan inkludera gästinlägg, gemensamma kampanjer och mycket mer.

Transparens

Vi är engagerade i att upprätthålla högsta standard när det gäller ansvarsfull betalning och transparens. Här är några principer vi följer:

  • Transparens: Vi är öppna med att vi använder affiliatelänkar och andra former av samarbeten för att stödja vår verksamhet. Alla sådana länkar markeras tydligt för att våra besökare ska vara medvetna om detta.
  • Ansvarsfull Betting: Vi uppmuntrar alltid till ansvarsfull betting och spelande. Våra partners måste följa strikta riktlinjer för att säkerställa att deras tjänster främjar säkert och ansvarsfullt spelande.

Om du är intresserad av att samarbeta med oss, skicka gärna ett e-postmeddelande till info@golfpåtv.se med information om ditt företag och förslag på hur vi kan samarbeta. Vi ser fram emot att höra från dig!