Om GolfpåTV.se

Tack för att du besöker Golfpåtv.se! Vi är dedikerade till att ge dig den bästa upplevelsen när det gäller att följa golf på TV. Här kan du hitta information om alla stora golfturneringar, direktsända matcher och var du kan se dem. Vi tror på transparens och ansvarstagande – Här är några saker vi vill att du ska veta om oss:

  • Företaget bakom golfpåtv.se: Golfpåtv.se drivs av SerpBite AB, önskar du att komma i kontakt med oss är du välkommen att skicka ett mail till info@golfpåtv.se.
  • Affiliate & partnerlänkar: På vår sida använder vi affiliatelänkar och partnerlänkar. Det innebär att vi kan få en liten provision om du köper något via våra länkar, utan extra kostnad för dig. Detta hjälper oss att hålla sajten igång och fortsätta erbjuda kvalitativt innehåll.
  • Ansvarsfullt spelande: Vi uppmuntrar alltid till ansvarsfull betting. Vi vill att du ska njuta av sporten utan att riskera din ekonomiska säkerhet. Spela ansvarsfullt och sätt alltid gränser för dig själv – har du eller någon i din närhet problem med spelande rekommenderar vi stödlinjen.se
  • Datainsamling: Vi strävar efter att samla in och presentera korrekt information, men ibland kan fel uppstå. Om du märker något som inte stämmer, vänligen kontakta oss på info@golfpåtv.se så vi kan rätta till det.

Är du intresserad av att samarbeta med oss? Besök vår sida för samarbeten & partnerskap.